Gimmie

Gimmie er Norges nye offisielle golf-app som samler tjenestene du trenger på ett sted. Vi i Hovden Golfklubb har og tatt denne i bruk. Prøv ut vår baneguide hull for hull og noter score som du etter runden sender rett til Golfbox

Klubbmesterskapet 2024

Klubbmesterskapet er ett av klubbens høydepunkt gjennom sesongen og formålet med KM er å kåre klubbens beste damespiller og klubbens beste herrespiller. KM spilles derfor uten handicap.

Onsdagsgolfen

Onsdag 03.07 blir det igjen onsdagsgolf. Vi begynner å bli en fast gjeng nå, men har plass til flere :) Møt opp til en sosial golfkveld hvor du kun konkurrer med deg selv. En liten premie hver onsdag til en tilfeldig deltaker.

Banestatus 07.06.24

Tusen takk for fantastisk dugnadsinnsats igår - 15 stykker var vi

På hull 1, 5 og 7 er grøftene fyllte. Vi rakk ikke hull 2. Dere må være flinke til å bruke fri dropp og ballplassering ( 1 køllelengde ) der det er sår pga av vårt nye vanningsanlegg.

Nytt vanningsanlegg på fairway

Ørnefjell golfbane krever mye vann og det har vært en stor utfordring i mange år. For sesongen 2024 tar vi et løft og innstallerer automatisk vanning på våre fairway. Det vil være noe arbeid fram til og med første uken i juni. Det går fint å spille golf, men om din ball skulle bli berørt er det selvfølgelig fri dropp !

Vi åpner banen tirsdag 21.05 :)

Våren kom raskt og banen er snøfri, tørr og ser bra ut. Vi trenger noen uker framover med gjødsling, vanning og stell før den virkelig blir flott. Likevel ser den bra ut allerede nå og vi ønsker deg velkommen .

Kioskliste

Helgen 25.05 - 26.05 er sesongen igang med åpen kiosk og proshop. Alle medlemmer som bidrar med dugnad i kiosk må melde tilbake til Hege hvilken helg som passer. Vedlagt ligger kioskliste ajour pr.20.05.24

Medlemskontingent 2024

Kjære medlem! Det er tid for fornyelse av medlemskapet i Hovden golfklubb for sesongen 2024.  Denne nyheten er til deg som ennå ikke har betalt :)

Raus gave fra Valle Sparebank

Valle Sparebank har gitt Hovden Golfklubb 30 000 kr i sin årlige gaveutdeling. Tusen takk fra alle oss i Hovden Golfklubb. Gaven skal bli brukt til glede for unge og gamle :)

Hovden Vintergolf 2024

For en dag vi fikk sammen. Fantastisk vær, en spennende bane og utrolig mange hyggelige golfere. Her finner du resultatlisten for årets turnering. Kanskje vi sees igjen neste år :)

Nyttig informasjon fra Hovden Golfklubb for sesongen 2024

Vi håper alle har hatt en fin golfsesong. I forbindelse med fornyelse av medlemskapet i klubben er den gode nyheten er at styret har vedtatt at kontingenten fra 2023 skal videreføres uendret for 2024! vi er en rimelig klubb å være medlem i og det skal vi fortsette med :)

Hovden Vintergolf 2024

Hold av datoen lørdag 09.mars 2024. Da blir det igjen Hovden Vintergolf. Tom, Astrid, og Torvald sammen med Hovden Hytteservice er på ny klare til å gi oss en ny herlig runde på vintersnø :)

Banen er nå stengt for vinteren

Det har nå vært frost over en stund kombinert med litt snø. Vi velger derfor å stenge banen for sesongen. Torleiv og Kent var oppe på banen lørdag og gjorde de siste forberedelser før vinteren kommer for alvor. Tusen takk til medlemmer, gjester og våre sponsorere for en fantastisk sesong :)

Banestatus uke 42

Vi har nå hatt høstdugnad. Driving, proshop og kafe er stengt for sesongen. Banen er åpen så lenge det ikke er frost. Våre gjester betaler greenfee i vinterhagen med kort, eller Vipps.

Høstdugnad på Ørnefjell

Onsdag 18.11 klokken 16.30 blir det høstdugnad på golfklubben. Vi gjør klart for vinteren, men stenger ikke banen. Håper å se så mange av våre medlemmer som mulig :)

Hole in one på hull 6

Hovden Golfklubb gratulerer Amalie Ramselien Colle med HiO på hull 6 lørdag 09.09.23. Et vanskelig hull, men Amalie løste det perfekt :)

Klubbmesterskapet 2023

For en avslutningsdag vi fikk. Nydelig vær og tett spill gjennom 18 hull. Hovden Golfklubb gratulerer Kim Robin, Hege, Andre og Aksel med årets klubbmester tittel :)

Klubbmesterskapet Hovden Golfklubb 2023

Det nærmer seg KM for våre medlemmer. Vi har satt av datoene lørdag 19.08 og søndag 20.08. Vi håper flest mulig av våre medlemmer stiller til en sosial og hyggelig helg :)

Kioskliste

Hvert år har vi fantastiske medlemmer som er i kiosken en helg hver gjennom sesongen. Vi får masse positive tilbakemeldinger fra besøkende på at det er så koselig å komme til Ørnefjell Golfbane og en stor del av den æren skal dere som er i kiosken ha .

Onsdagsgolfen

Onsdag 14.06 starter vi opp med Onsdagsgolfen for alle våre medlemmer. I år ønsker vi en turnering som går gjenom hele sesongen.

Damegolf

Hver mandag klokken 18.00 inviterer vi til Damegolf på Ørnefjell Golfbane. En sosial og koselig kveld sammen med andre. Vel møtt :)

Veien til Golf

Hovden Golfklubb arrangerer VTG kurs for deg som har lyst til å begynne med Golf. Kursstart lørdag 10.06 klokka 10.00. Kurset er gratis og alle som gjennomfører får gratis medlemsskap 2023.

Vårdugnad tirsdag 23.05 - 17.00

Vi inviterer alle medlemmer til vårdugnad tirsdag 23.05. Vi må gjøre banen klar til åpning og det blir oppgaver som gjerde, nett til driving, ut med flagg, rake bunkere +++

Dugnad kafe og proshop

Alle medlemmer som har betalt dugnadsmedlemskontingent må melde inn ønske om dato for når det passer å være i kafe/proshop. Dere melder dette inn til Hege :)

Årsmøte Hovden Golfklubb

Velkommen til årsmøte i Hovden Golfklubb 08.mars klokken 19.00 på Hovden Grendehus. Før årsmøtet vil Olav Mandt presentere planene for Bykle Fleirbrukshall AS med planer for golfsimulator og mye mer.

Støtt oss med din Grasrotandel

I 2022 fikk Hovden Golfklubb 24959,- i Grasrotmidler fra medlemmer og andre som har valgt oss som Grasrotmottaker. Tusen takk til alle som bidro via Grasrotandelen ! !

Hovden Vintergolf 2023

I samarbeid med Hovden Hytteservice, Hovden Fjellstoge og Hovdestøylen arrangerte vi Hovden Vintergolf lørdag 11.mars. For en dag med sol, lite vind og en fantastisk bane. Tusen takk til alle som deltok og var med på gjøre den 20. vintergolfen til en suksess !

Banen er nå stengt

Vinteren er nå i anmarsj. Både kuldegrader og snø er meldt og derfor har banesjefen ryddet inn flaggene og sesongen 2022 er desverre over. Vi har hatt rekord lenge åpent og siste runde ble spilt 15.11 !

Høsten 2022 - banestatus

Banen er fortsatt åpen og flott å spille. Vi holder åpent frem til frosten kommer. Klubbhus, driving og toalett er stengt. Velkommen til en hyggelig høstrunde :)

Hovden Vintergolf 2023

Vi har såvidt begynt å planlegge for neste år og første aktivitet er vår årvisse vintergolfturnering. Datoen blir lørdag 11.mars. Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert, men sett av datoen !

Høstdugnad

Onsdag 26.oktober fra 16.30 og utover blir det høstdugnad. Vi håper mange av våre medlemmer kan møte og klargjøre vår bane til vinteren. Vi starter litt tidlig for å få gjort mest mulig før mørket kommer, men dere kommer når dere rekker :)

Kafe og proshop åpen i høstferien

I uke 40 er det høstferie for mange og vi har åpent slik at du som medlem/gjest kan få noe mat og ikke minst kjøpe utstyr om du skulle trenge det. Hjertelig velkommen til oss :)

Ny tid onsdagsgolfen

Fra og med onsdag 14.09 begynner vi 17.30. Da slipper vi høstmørket :) Vel møtt alle sammen til en hyggelig kveld på golfbanen sammen med trivelige golfere.

Klubbmesterskapet Hovden Golfklubb 2022

For en helg på Ørnefjell Golfbane. Vær og bane viste seg frem fra sin beste side og mange dyktige medlemmer i sving.

Hege Kjelleberg og Stein Erik Justnes ble beste dame og herre totalt og årets klubbmestere. Aksel Ellingsberg ble beste junior. Vi gratulerer dere alle tre v:)

Onsdagsgolfen

Vi starter opp med onsdagsgolfen igjen onsdag 10.08 klokken 18.00. Velkommen til alle som spiller golf. Medlemmer, hyttebyklarar og alle andre som liker å spille golf.

Onsdagsgolfen

Onsdag 08.06 klokken 18.00 starter vi opp igjen onsdagsgolfen for alle. Møt opp til en hyggelig kveld med golfspill.

Kioskvakt sommer og høst 2022

Tusen takk til alle dere som bidrar som kioskvakter på Ørnefjell Golfbane. Dere gjør en utrolig viktig jobb for klubben og alle de som besøker vår bane hver helg gjennom en lang sesong.

YX - Monter Open 2022

Lørdag 04.juni klokken 10.00 inviterer Stone og Thor til turnering. Vi håper så mange som mulig kan stille av både medlemmer og besøkende. Det blir lagspill og turneringsform offentliggjøres ved start :)

Nytt veien til golf kurs 24.-26.juni

Vi arrangerer VTG kurs helgen 24.-26.juni for alle innbyggere i Bykle kommune. Kurset er gratis og du trenger ikke noe utstyr. Vi tilbyr også gratis medlemskap sesongen 2022 til de som tar kurset :)

Vårdugnad onsdag 18.05

Det nærmer seg sesongåpning og vi inviterer derfor våre medlemmer til stor felles dugnad onsdag 18. mai fra kl. 17:00 og ut over kvelden.  

Kioskvakt 2022

Nå er det tid for å sette opp endelig kioskvakt for sesongen 2022. Alle som betaler dugnadsmedlemsskap må bidra med en helg i kiosk/proshop. Som medlem gjør du en flott jobb og er en viktig ambassdør ut mot våre besøkende :)

Fantastisk jobb av sponsorgruppen

I år har vår sponsorgruppe jobbet utrolig godt og samlet inn 160 000 fra et fantastisk næringsliv i øvre del av Setesdal. Tusen takk til Astrid, Pippen, Anna Lise og Ingrid for jobben dere har gjort :)

Medlemskontingent 2022

Tusen takk til dere som allerede har betalt inn årets medlemskontingent. Til alle dere andre - det er ikke for sent :)

Hovden Vintergolf 2022

Været var upåklagelig og golfspillet likeså for mange. For en dag det ble på Hovden Fjellstoge med golf, nydelig middag og premieutdeling.
Tusen takk til alle deltakere og velkommen tilbake neste år 😀
En ekstra takk til banesjef Tom Kvinlog og Hovden Hytteservice med Yngve Breivegen i spissen for lån av tråkkemaskin.

Årsmøte Hovden Golfklubb

På kveldens årsmøte ble det valgt nytt styre. I den forbindelse takker vi Astrid for den flotte jobben hun har gjort de to siste år som styreleder. Levende engasjert, alltid et smil på lur og full av energi. Tusen tusen takk Astrid.

Hovden Vintergolf 2022

11. - 12. mars. Velkommen til en morsom og annerledes golfturnering. Hovden GK inviterer til golfturnering i omgivelser man vanligvis ikke forbinder med golf :)

Ørnefjell Golfbane er nå stengt

Vår golfbane er nå dessverre stengt. Frosten begynner å sette seg og golfsesongen er over :(

Tusen takk til alle som har besøkt oss i år. Både medlemmer og alle de hyggelige gjestene som har vært innom. Det har vært et nytt rekordår for oss og banen har vært i meget god stand.

Velkommen tilbake i begynnelsen av mai 2022.

Klubbmesterskapet 2021

For en bane og for en helg ! Været var fantastisk og banen likeså. Tusen takk til alle våre medlemmer som deltok i helgen og det ble mange tette kamper. Vi gratulerer våre klubbmestere i de ulike klasser.

Årets første Hole in One

Vi gratulerer Alexander Nordbø fra Bjaavann GK med årets første Hole in One på Ørnefjell Golfbane. Han fikk HiO på hull 13. De melder tilbake om flotte fairways og raske greener :)

Informasjon fra styret

Her finner du en del nyttig informasjon fra styret. Vi ønsker dere alle en strålende påske og så sees vi snart på golfbanen :)

Vintergolf 2021 må avlyses

Vi må dessverre avlyse årets vintergolf. Det er rett og slett for lite snø til å lage bane i år. Vi beklager dette, men ønsker dere alle velkommen tilbake neste år.

Årsmøte 2021

Minner alle om årsmøte på Hovdetun onsdag 10.mars kl.19.00 og ber interesserte melde seg som møtedeltager via Teams.

Vintergolf 2021

Bli med på en annerledes, men spektakulær golfrunde på Hovden. Vi inviterer til vår kjente og populære Vintergolf turnering. Sett av datoen 12.03 - 13.03.

World Handicap System 2020

Håper alle vår medlemmer gleder seg til ny sesong. Endelig er de nye HcP reglene publisert og du har nå et oppslagsverk med svar på det meste om World Handicap System.

Referat årsmøte Hovden Golfklubb

Vi gjennomførte årsmøte på Hovdetun onsdag 11.03.20 og vedlagt finner du referat fra møtet. Astrid Steensby er valgt til ny formann i klubben. Astrid har fått med seg nye krefter og vi har stor tro på at dette skal bli veldig bra :)

Æresmedlemskap Hovden Golfklubb

På årsmøte onsdag 12.03 gikk Tom Kvinlog av etter å ha vært formann siden oppstarten i 2000. I den forbindelse ble han utnevnt til æresmedlem i Hovden Golfklubb. Vi gratulerer :)

Vintergolf 2020

Vi må dessverre avlyse Vintergolf 2020. Det er viktig å lytte til de råd som kommer fra Bykle kommune og FHI. Vi beklager , men i disse tider er det viktig å være føre var. Velkommen igjen neste år.

Nyttig informasjon World Handicap System

I forbindelse med overgangen til World Handicap System 1. mars 2020 forventes det at medlemmer har spørsmål til klubbens handicapkomité. Nedenfor ser du viktig informasjon og noen forventede problemstillinger med anbefalte løsninger.

Årsmøte 2020 Hovden Golfklubb

Onsdag 11.mars klokken 19.00 inviterer vi til årsmøte på Hovden Grendehus. Vi håper mange møter opp og bidrar til at vår flott golfklubb lever videre i beste velgående :) etter møtet blir det enkel servering og gjennomgang av nytt HcP system.

Nytt handicapsystem fra 1.mars 2020

Søndag 1. mars 2020 innføres et helt nytt handicapsystem i Norge – World Handicap System (WHS). De seks store handicapsystemene i verden blir i 2020 til ett verdensomspennende handicapsystem.
Som golfspiller blir du påvirket av dette på ulik måte. Blant annet kommer du til å få et nytt handicap beregnet ut ifra de nye reglene i WHS. Ditt nye handicap kan bli det samme, høyere eller lavere enn ditt nåværende EGA handicap. Når du logger inn i GolfBox etter 1. mars vil du kunne se ditt nye handicap.

Nytt handicapsystem utsatt til mars

Det nye verdensomspennende handicapsystemet skulle i utgangspunktet innføres ved nyttår. Ettersom arbeidet kom i gang senere enn opprinnelig planlagt i Europa, er konverteringen nå satt til 1. mars 2020.

Vi stenger banen :(

Søndag 27.10. på kvelden rydder vi inn flaggene og stenger banen. Det er meldt kulde til uken og banen bør nå få hvile. Vi får heller se tilbake på en lang og flott sesong :)

Høstferien uke 40

Vi trenger hjelp av våre medlemmer i høstferien til å bemanne kiosk/proshop. Har du mulighet setter vi stor pris på å høre fra deg/dere :)

Utsatt start lørdag 17.08 - KM 2019

Værmeldingen ser bedre ut etter 12.00 og vi utsetter derfor turneringsstart lørdag 17.08 til 12.00.

Vi tåler regn alle sammen, men kan vi unngå det prøver vi :)

Klubbmesterskap 2019

Lørdag 17. og søndag 18.august er det tid for årets klubbmesterskap. Vi har lagt det en helg tidligere i år for ikke å krasje med Rekordfestivalen, eller jakt :)

Vi håper mange av dere setter av tid og deltar - KM på Hovden er sosialt og morsomt .

Kioskvakt 2019

Gjennom hele sesongen bidrar våre medlemmer som kioskvakt i helgene . Tusen takk til dere alle. Dere skaper en flott ramme for alle som besøker vår bane. Vedlagt ny og oppdatert vaktliste.

Monter - YX Open 2019

I nydelig sommervær hadde vi en flott lagturnering på Ørnefjell. Etter to dagers spill og 4 runder golf kom begge lag inn på samme poengsum ! Det måtte omspill til for å kåre en vinner :)

Banestatus uke 22

Vi har nå hatt åpent i 14 dager og banen ser lovende ut. Vi trenger varme fremover for at det skal begynne å gro skikkelig.

Greener begynner å blir veldig jevne og gode på hastighet og våre fairwayer er bra. Hull 1 er litt tynn i fairway foreløpig, men varme i en periode vil gi gode vekstvilkår.

Baneåpning

Vi satser på å åpne fredag 17.mai på Ørnefjell Golfbane om være fremover holder seg.

Vår greenkeeper hadde første arbeidsdag mandag 06.05 og har mange gjøremål fremover. Skal vi først åpne ønsker vi at banen fremstår bra for våre medlemmer og besøkende.

Kioskvakt 2019

Det er fortsatt tid til å melde tilbake hvilken dag som passer som dugnadsvakt sesongen 2019.

Vi ser frem til å høre fra deg :)

Aktiviteter 2019

Her kommer en liten oversikt over aktiviteter sesongen 2019. Styret tar gjerne imot innspill fra våre medlemmer om dere ønsker andre type aktiviteter.

Alle aktiviteter er også lagt inn i vår kalender.

Golfheftet 2019

Har du ennå ikke kjøpt golfhefte ? Vi oppfordrer våre medlemmer om å kjøpe dette gjennom oss da vi får provisjon av salget og det gir en kjærkommen inntekt.

Nytt handicapsystem

USGA og R&A har et uttalt mål om å forenkle golfsporten. Ettersom hele golfverden forholder seg til samme regelbok, er det et logisk steg videre at man også innfører samme handicapsystem over hele verden.

Referat årsmøte Hovden Golfklubb

Tusen takk til alle medlemmer som møtte på årsmøte. Godt engasjement gjennom hele møtet. Gjennomgang av nye regler var og interessant og vi kommer tilbake med mer informasjon/opplæring så fort banen åpner.

Årsmøte Hovden Golfklubb

Vi ønsker velkommen til årsmøte på Hovden Grendehus onsdag 20.mars klokken 19.00.

Vi håper på godt oppmøte og engasjerte medlemmer.

Hovden Vintergolf 2019

Velkommen til vår tradisjonelle vintergolf turnering på Hovden Fjellstoge..

Denne muligheten har du kun en gang i året og kun på Hovden.

Vel møtt :)

Julegavetips fra Hovden Golfklubb

"Golfheftet 2019" blir den perfekte julegaven!
Med dette betaler du kun halv greenfee på 950 golfbaner i 13 land.

Støtt klubben og kjøp "Golfheftet 2019" av oss. Kortene koster kr. 495.- pr. stk.

BRG - Entreprenør og eiendomsutvikling

BRG har vært med oss som hovedsponsor siden dag 1. Som entreprenør og eiendomsutvikler gjennom mange år har de vært synlige i vår kommune. Nå i 2018/2019 er de igang med Bykle kommune sitt store løft innen eldreomsorgen - utbygging av Bykle Helseheim.

Banestatus uke 42

Det er høst og fortsatt flotte spilleforhold på Ørnefjell Golfbane. I uke 42 har vi stengt drivingrange og slått av vannet. Dette for å være klare til frost og snø.

Vi holder banen åpen for spill så lenge som mulig.

Coop Extra Hovden

Coop Extra Hovden har vært med som sponsor siden oppstarten av vår golfklubb. Vi setter umåtelig stor pris på den støtten Coop Extra Hovden har gitt oss både som sponsor og støttespiller på andre områder gjennom lang tid.

Monter YX Open 2018 - avlyst

Monter – YX Open 2018 er dessverre avlyst. Vi beklager dette, men turneringen vil i 2019 bli arrangert i juni måned. Følg med på hjemmesiden og Facebook.

Velkommen til å delta på denne hyggelige og spesielle parturneringen.

Monter - YX Open 2018

Det er varslet mye regn fredag 07.09 og lørdag 08.09. Derfor utsetter vi turneringen til fredag 21.09 og lørdag 22.09.

Beklager dette, men vel møtt senere i måneden.

KM 2018

Helgen 25.08 - 26.08 ble årets KM gjennomført. Vi hadde strålende vær og mange deltakere.

Tusen takk til alle som deltok og gjorde helgen minneverdig .

Kioskliste 2018

Her finner dere oppdatert kioskliste pr 17.08.18.

Tusen takk til alle medlemmer som bidrar i kiosken hver helg. Dere gjør en kjempejobb for Hovden Golfklubb.

Klubbmesterskapet 2018

Lørdag 25.08 og søndag 26.08 arrangerer vi årets klubbmesterskap.

Vi håper mange av våre medlemmer deltar og at vi får en hyggelig helg sammen.

Otra Kraft

Otra Kraft har vært en viktig støttespiller til Hovden Golfklubb siden oppstarten i 2001.

Banestatus 14.august

Sommeren har vært fantastisk og den siste uken med mye nedbør har gitt oss en fantastisk bane for høsten.

Vi håper mange bruker kveldene og helgene fremover til et hyggelig besøk hos oss.

Gumpengruppen

Gumpengruppen har i en årrekke vært en trofast støttespiller på Hovden. De har også vært sponsor for Hovden Golfklubb i mange år.

De er Sørlandets største bilforhandler og selger over 7000 biler hvert år fordelt på Audi, Volkswagen, Skoda, Nissan, Land Rover, Jaguar og Kia.

Klubbkveld 08.08

Det er meldt mye regn idag onsdag 08.08 og vi utsetter derfor klubbkvelden til torsdag 09.08.

Da er været bedre - vel møtt torsdag :)

Launes Entreprenør AS

Vi ønsker å skryte av våre sponsorer som bidrar til Hovden Golfklubb. Denne uken er det Launes Entreprenør AS. En lokal entreprenør med kvalitet i alle ledd.

Golf er helsebringende

Artikler og forskningsrapporter konkluderer at golf ubetinget er svært helsebringende. Og helsegevinsten øker med alderen.

Banestatus 25.juli

Vi vanner for fullt og ser gode resultater av all vanning. Vår greenkeeper Grete jobber mye og da er det moro å høre at våre gjester skryter av vår bane selv i denne tørketid.

Idag blir det en runde med "riva" på alle våre greener.

Nye slopetabeller Hovden Golfklubb

Vi vil her prøve å forklare litt om slopetabeller for de som er nysgjerrige.

Norges Golfforbund vedtok i 1995 å innføre USGA sloperatingsystem. Et system som nå er internasjonalt anerkjent og brukes i de fleste land.

Scanflex

Hvert år har vi mange flotte sponsorer som bidrar økonomisk slik at vår klubb kan fortsette driften av vår vakre golfbane.

Denne uken presenterer vi Scanflex - Norges største produsent av heltre innerdører. De holder til på Birkeland.

Nye slopetabeller for Hovden Golfklubb

I uke 26 hadde vi NGF på besøk for resloping av vår bane. Nye slopetabeller kom idag.

Litt endring ble det. NGF likte godt vår bane og mente den hadde utfordringer for alle golfspillere.

Golfbox er oppdatert og nye slopetabaqller er lagt ut på våre hjemmesider og på klubbhuset.

Vedlikehold green 2018

Vi har nå hatt kunst greener i over 10 år. De har den siste tiden vært litt for raske og litt ujevne.

Hans kom opp til oss i uke 26 med ny redskap som på kort tid har gjort underverker. Aldri har våre greener vært så gode på hastighet og retning. Takk til Hans og til Grete for godt utført arbeid.

Gosh Onlinereklame

Vi har noen fantastiske sponsorer som bidrar økonomisk hvert år. Denne uken presenterer vi Gosh Onlinereklame.

De holder til i Kristiansand og kan levere alt av skilt, dekor og profileringartikler +++

Sesongkort for våre medlemmer

Mange av våre medlemmer har andel og spiller gratis ved betalt medlemskap.

For våre medlemmer uten andel kan det være lurt å kjøpe sesongkort. Ved betalt medlemskap koster et sesongkort 1400 og det er fritt spill hele sesongen.

Oppdatert kioskliste 2018

Det er nå sol og sommer. Banen er åpen og vi er klare for en strålende sesong på Hovden.

Til å klare å drifte vår kiosk/proshop i helgene er vi avhengige av dugnadmedlemmer som bidrar litt ekstra. dette setter vi stor pris på. Vedlagt følger siste oppdatert kioskliste.

Mangler navnet ditt på listen tar du kontakt med Lars Erik på 957 75 888

Portugal 2019

Det er vår og sommer, men vi er allerede igang med å planlegge vinterens årlige golftur.

I år går turen til Portugal og vi håper mange av dere har mulighet til å bli med.

Bli med på en kjempe sosial tur for alle.

Dugnad våren 2018

Det møtte 22 medlemmer til dugnad lørdag morgen. For et vær og for en dugnad.

Tusen takk til alle som møtte. Dere gjorde en kjempeinnsats og banen er nå klar for en lang og flott sommer.

Nye hjemmesider

Hovden Golfklubb har lansert nye hjemmesider. Vi håper du er fornøyd, men hører gjerne fra deg.

Er det noe som mangler, noe du ikke finner, eller bare noe som ser rart ut ?

Alle innspill mottas med takk

Kiosklisten 2018

Vi trenger hjelp av dere til kiosk og proshop gjennom sesongen 2018.

Her finner du kiosklisten for 2018 - meld tilbake hvilken dato som passer deg ?

Hovden Vintergolf 2018

En kjempedag på Fjellstoga sammen med mange ivrige golfspillere.

Sola tittet frem på slutten av runden og satte et flott punktum på en strålende golfdag.

Velkommen igjen neste år :)

Årsmøte Hovden Golfklubb

Takk for godt oppmøte og en hyggelig kveld på Hovdehytta.

Årsmøte ble gjennomført med mange gode innspill og godt engasjement.

Etter årsmøte var det god mat og sosialt samvær.

Sommer på Ørnefjell Golfbane

Det har vært en flott sesong og banen vår er i meget god stand. Ingemar, Einar og Grete har pusset våre greener slik at de nå fremstår utrolig bra. Velkommen til oss :)