hull-2-trakkemaskin

Nyttig informasjon fra Hovden Golfklubb

Her fnner dere nyttig informasjon for kommende sesong.

PRISER FOR MEDLEMSKAP 2023: 
Betal gjerne som snarest og innen 1.4.  Etter denne datoen blir ditt medlemskap satt inaktivt.  Vårt kontonummer er:  2801 04 62594

 

DUGNADSMEDLEMSKAP *    FOR VOKSNE FRA FYLTE 19 ÅR: 
Kravene er å betjene proshopen lørdag og søndag 
                                                                                                                                     Kr. 1.000.-
Alternativ dugnad kan være andre baneoppgaver – se under.                                                                                                                                  

 

MEDLEMSKAP UTEN DUGNADSPLIKT FOR VOKSNE FRA FYLTE 19 ÅR:                                                                                                 Kr. 2.300.-

 

MEDLEMSKONTINGENT BARN/UNGDOM OPP TIL 18 ÅR ( NB: ny pris for sesongen 2023 ):

                                 Kr. 500.-

Ved betalt årskontingent har barn/junior fri spillerett på Ørnefjell golfbane

 

MEDLEMSKONTINGENT STUDENT ( NB: ny pris for sesongen 2023 ):

                                  Kr. 1 000,-

Ved betalt årskontingent har studenter fri spillerett på Ørnefjell golfbane. Denne pris gjelder studenter boende i Bykle kommune.

 

FJERNMEDLEMSKAP – ALLE:  (kan ikke kombineres med spilleandel, kuponghefte eller sesongkort)                                                             Kr. 850.-   

 

NBNB: Hvis du ønsker å melde deg ut av klubben, må du gjøre dette før 31.12.21.

 

Klubben vil gjerne ha flere dugnadsmedlemmer!   Vi er en liten klubb, med få medlemmer og med ansvar for drift av Ørnefjell golfbane fra mai til oktober.  Inndeling i medlemskategoriene: dugnad / uten dugnad,  har vært greit fram til nå, men dessverre var det sist år for få som valgte dette medlemskapet.  Vi mener at en åpen proshop i helgene betyr noe for miljøet.  Det er flott å bli møtt av hyggelig betjening og å kunne få kjøpt enkel mat/drikke samt noe golfutstyr.  Når sesongåpning nærmer seg legger vi ut en liste på FB og nettsiden vår der du melder deg på den helgen som passer for deg.  For 2023 blir kravet at du stiller både lørdag og søndag.  Nye folk vil så klart få opplæring i kiosken! 

I tillegg til dugnadsmedlemmer til å betjene proshopen, ønsker vi oss en «vaktmestergjeng»  der litt «handy» folk kan kontaktes for andre oppgaver.  Kanskje på skift være litt gartner eller følge opp ballinnsamling, klipping av rough, vedlikehold /ettersyn av bygg og maskiner mm.  Vår greenkeeper vil ha nok å gjøre, men det er alltid noe som må sees til av andre oppgaver.  Send oss en melding om hvordan du kan bidra!  Bare så det er sagt, så forstår vi at medlemmer som bor langt unna ikke så lett kan være dugnadsmedlemmer, men denne informasjonen går til alle.  Flere av våre medlemmer har allerede over lengre tid bidratt med stor innsats på ulike områder av banedriften.  Men, det kan bli for mye på alt for få,  så derfor tar vi tak i dette nå.  Vi håper du ser hvor viktig det er at flere er med og deltar - så når du nå fornyer ditt medlemskap i klubben, håper vi du velger et dugnadsmedlemskap! 

 

Vi minner om arrangementet «Vintergolf 2023» som blir lørdag 11. mars.  Sett av datoen og avtal med dine golfvenner!  Dette er virkelig noe du må få med deg.      

 

Årsmøtet 2023 blir onsdag 8. mars  kl. 19:00 på Grendehuset.

 

Grasrotordningen:   Hvis du tipper håper vi du velger Hovden golfklubb som mottager av grasrotmidlene.  Organisasjonsnummeret vårt er 983 057 209.  Takk for at du støtter klubben!

 

Har du spørsmål tar du kontakt.  Ønsker dere alle en fortsatt fin desember og en riktig god jul.

 

Vi gleder oss til en ny golfsesong! 

 

Vennlig hilsen

Styret i Hovden Golfklubb


Del på Facebook
Del på Twitter