1golfnisse

God jul fra Hovden Golfklubb og litt nyttig informasjon

Håper alle har hatt en fin golfsommer og –høst.  Her kommer litt forskjellig informasjon fra Hovden golfklubb for det kommende året.

PRISER FOR MEDLEMSKAP 2022: 
Betal gjerne som snarest og innen 1.4.  Etter denne datoen blir ditt medlemskap satt inaktivt.  Vårt kontonummer er:  2801 04 62594

 

DUGNADSMEDLEMSKAP *)    FOR VOKSNE FRA FYLTE 19 ÅR: 
*) Kravene er å betjene proshopen lørdag og søndag 
                                                                                                     Kr. 1.000.-
Alternativ dugnad kan være andre baneoppgaver – se under.                                                                                                                                  

 

MEDLEMSKAP UTEN DUGNADSPLIKT FOR VOKSNE FRA FYLTE 19 ÅR:                                                                    Kr. 2.300.-.

 

BARN/UNGDOM 0 – 18 ÅR                                                                                                                                                 Kr.    750.-

 

FJERNMEDLEMSKAP – ALLE:  (kan ikke kombineres med spilleandel, kuponghefte eller sesongkort)                Kr.   850.-   

 

NBNB: Hvis du ønsker å melde deg ut av klubben, må du gjøre dette før 31.12.21.

 

Klubben vil gjerne ha flere dugnadsmedlemmer!   Vi er en liten klubb, med få medlemmer og med ansvar for drift av Ørnefjell golfbane fra mai til oktober.  Inndeling i medlemskategoriene: dugnad / uten dugnad,  har vært greit fram til nå, men dessverre var det sist år for få som valgte dette medlemskapet.  Vi mener at en åpen proshop i helgene betyr noe for miljøet.  Det er flott å bli møtt av hyggelig betjening og å kunne få kjøpt enkel mat/drikke samt noe golfutstyr.  Når sesongåpning nærmer seg legger vi ut en liste på FB og nettsiden vår der du melder deg på den helgen som passer for deg.  For 2022 blir kravet at du stiller både lørdag og søndag.  Nye folk vil så klart få opplæring i kiosken! 

I tillegg til dugnadsmedlemmer til å betjene proshopen, ønsker vi oss en «vaktmestergjeng»  der litt «handy» folk kan kontaktes for andre oppgaver.  Kanskje på skift være litt gartner eller følge opp ballinnsamling, klipping av rough, vedlikehold /ettersyn av bygg og maskiner mm.  Vår greenkeeper vil ha nok å gjøre, men det er alltid noe som må sees til av andre oppgaver.  Send oss en melding om hvordan du kan bidra!  Bare så det er sagt, så forstår vi at medlemmer som bor langt unna ikke så lett kan være dugnadsmedlemmer, men denne informasjonen går til alle.  Flere av våre medlemmer har allerede over lengre tid bidratt med stor innsats på ulike områder av banedriften.  Men, det kan bli for mye på alt for få,  så derfor tar vi tak i dette nå.  Vi håper du ser hvor viktig det er at flere er med og deltar - så når du nå fornyer ditt medlemskap i klubben, håper vi du velger et dugnadsmedlemskap! 

 

Vi minner om arrangementet «Vintergolf 2022» som blir lørdag 12. mars.  Sett av datoen og avtal med dine golfvenner!  Dette er virkelig noe du må få med deg.  Påmelding fra nå av og fram til og med 6. mars til: 
Tom Kvinlog – mobil 91590867.  Max antall deltakere er 48  så her er det først til mølla… Fullt program legges etter hvert på Facebook og på vår nettside www.hovdengolf.com    

 

Årsmøtet 2022 blir onsdag 9. mars  kl. 19:00 på Hovdetun  - 2. etg.

 

Grasrotordningen:   Hvis du tipper håper vi du velger Hovden golfklubb som mottager av grasrotmidlene.  Organisasjonsnummeret vårt er 983 057 209.  Takk for at du støtter klubben!

 

Har du spørsmål tar du kontakt.  Ønsker dere alle en fortsatt fin desember og en riktig god jul.

 

Vi gleder oss til en ny golfsesong! 

 

Vennlig hilsen

Hovden golfklubb v/leder Astrid Steensby


Del på Facebook
Del på Twitter